Over ons

Snaas Onderhoud en Service is uw partner op het gebied van afvalinzamelingssystemen en het onderhoud daarvan. Van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers, wij kunnen elk systeem repareren, reinigen, verbeteren en op maat ontwikkelen. 

Op gebied van diverse afvalsystemen bieden wij onderhoud en reiniging aan. Deze diensten kunnen wij volledig voor u op maat aanbieden. Bij Snaas Onderhoud en Service kunt u rekenen op kwaliteit, snelheid en efficiëntie.

Snaas Onderhoud en Service staat voor innovatie en vakmanschap. Wij streven ernaar om duurzaamheid, onderhoud, keuring en reiniging van onze afvalinzamelsystemen voortdurend te optimaliseren. Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers en gebruikers om goede oplossingen en verrassende concepten te komen. Daarbij staat Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voorop.

Service van Snaas

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij flexibele contracten aan. Daarnaast kunt u altijd rekenen op de vakbekwame monteurs van Snaas. Dankzij onze jarenlange ervaring in productie, reparatie en plaatsing van diverse afvalsystemen kunnen wij u advies op maat aanbieden en op alle vlakken helpen. U heeft een vast aanspreekpunt waarbij u terecht kunt. Storingen geeft u snel en gemakkelijk door via ons digitaal serviceportaal. Ook dat is de service van Snaas waar u op kunt rekenen!

Over ons